Lokeren
14.04.2024
alt=

Café Recupel komt naar je toe!

zondag 14 april 2024 om 15:14 door Michel

Café Recupel komt naar Lokeren op 19 en 20 april. Breng gratis je afgedankt elektro naar de markt, laat het herstellen of boek de fietskoerier.

Raak je minder makkelijk in het recyclagepark of komt het er niet van? Dan is Café Recupel voor jou de oplossing om van je kapotte of ongebruikte elektro af te raken.

Je baksteen-gsm uit 2001, een kapotte lamp of je oude haardroger: je kan het allemaal gratis kwijt op het recyclagepark of op Café Recupel, op vrijdag 19 en zaterdag 20 april van 10u tot 18u op de Markt van Lokeren. Ga er naartoe en geef er je kapotte of ongebruikte elektro af. In ruil krijg je een gratis traktatie.

Toestellen die nog werken, gaan naar de kringloopwinkel, waar ze een tweede leven krijgen.
Twijfel je of je toestel nog hersteld kan worden? Aarzel niet en kom langs. Tijdens Café Recupel bekijken experts of jouw toestel nog te redden valt.
Is dat niet het geval? Dan zorgt Recupel* ervoor dat jouw toestel veilig gerecycleerd wordt.
Doe het voor jezelf en voor het milieu. Want de grondstoffen geraken stilaan opgebruikt, dus alles wat we kunnen recupereren uit bestaande toestellen, is winst voor de planeet.
Je ziet: je elektro naar Café Recupel brengen, is een kleine moeite en een goede zaak voor het milieu.

Wat kan je brengen?

Lampen, computers, koffiemachines, speelgoed: alles met een draad aan of batterij in mag je bij Recupel afgeven. Zoek het wél ver: opladers, gsm’s, kapotte boormachines, … Je hebt meer elektro in huis dan je denkt!

Kan je zelf niet komen? Boek de fietskoerier bij jou thuis!

Heb je kleine elektro maar kan je het zelf niet naar Café Recupel brengen? Dan kan je ook beroep doen op de fietskoerier. Deze afspraak zal je wel vooraf moeten boeken, via de website of via een gratis telefoonnummer.

*Recupel is de Belgische vzw die oude elektro en lampen inzamelt, sorteert en recycleert.
Facebook Twitter
Bron: Axiradio