Lokeren
04.12.2023
Foto: KLJ Lokeren
alt=

Kerstmarkt Lokeren

maandag 4 december 2023 om 16:47 door Michel

Stad Lokeren bereidt zich voor op een onvergetelijk weekend vol kerstvreugde. Verwacht twee dagen vol gezelligheid, muziek, kermis, heerlijke lekkernijen en tal van kraampjes vol unieke cadeaus om onder de kerstboom te leggen.

Op vrijdagavond 8 december ontdek je de rijke diversiteit van onze lokale talenten. Lokerse ondernemers, van startende ondernemingen tot gevestigde waarden, zetten hun producten in de kijker. Maar er is meer! Om 20.30 uur barst "Lokeren zingt Kerst" los. Denk aan ambiancenummers tot sfeervolle songs en de meest geliefde kerstliedjes. Wij voorzien de liedjesteksten zodat jullie de sterren uit de hemel kunnen zingen.

Op zaterdag 9 december start de kerstmarkt om 15 uur. Tot 22 uur krijgen lokale ondernemers opnieuw de kans om hun aanbod te presenteren. Overdag is de kans trouwens groot dat je de kerstman tegenkomt met lekkers … En laten we het Olijke Kersttrio niet vergeten, het kerstmeisje op de fiets, het koekjesmannetje en de zuurstok lopen rond om iedereen in de kerstsfeer te brengen! De kerstmarkt gaat door tot middernacht.

Zit niet stil tijdens het warme Lokerse eindejaar
Wie Kerst zegt, zegt ‘City Trail’. De “kerstmannenloop” van Runners’ Lab is intussen al
uitgegroeid tot een ware kersttraditie voor menig Lokeraar en omwonenden. Een sfeervol
loopparcours doorheen de Lokerse binnenstad, met passage langs én door verschillende
trekpleisters.
Zaterdag 9 december om 19 uur. Inschrijven kan via citytrail.be.
Facebook Twitter
Bron: Axiradio