Lokeren
02.03.2023
alt=

Monopoly lokeren

donderdag 2 maart 2023 om 17:25 door Rony

Koninklijke Sporting Club Lokeren – Temse vult laatste vakje in op Monopoly Lokeren na nagelbijtende strijd. Vorige week werd aangekondigd dat Lokeren een eigen officiële versie van het wereldberoemde bordspel Monopoly krijgt. Deze uiterst gelimiteerde uitgave biedt de uitgelezen kans om Lokeren op een unieke manier te verkennen.

Eén vakje van het Monopolybord werd echter nog niet ingevuld. De inwoner kreeg de kans om zijn favoriet te kiezen uit de vele sportverenigingen die Lokeren en alle deelgemeenten tellen. De stemronde is sinds deze nacht afgelopen en de stemmen zijn geteld.

Uiteindelijk hebben meer dan 11.000 inwoners gestemd op hun favoriete sportvereniging. Het werd al na de eerste stemdag duidelijk dat het een spannende strijd zou worden. Groep 24 bevestigt dat het spannend was tot de laatste minuut.

Nu is het resultaat dus bekend en Koninklijke Sporting Club Lokeren – Temse trok aan het langste eind. Met in totaal 23,1% van de stemmen komen zij op het officiële Monopoly Lokeren spelbord. De eervolle tweede en derde plaats zijn voor Hockeyclub Lokeren (23%) en Dansschool D.I.O.P (12%). Het verschil was duidelijk miniem. Na verschillende sociale media oproepen van Koninklijke Sporting Club Lokeren – Temse werd het een echte nek-aan-nek race. Hockeyclub Lokeren stond tot en met de voorlaatste dag op kop, maar heeft op de slotdag dus alsnog zijn plaats verloren aan Koninklijke Sporting Club Lokeren – Temse. Net naast het podium, op plaats vier, vinden we AVLO (5,6%). Aurora Lokeren (2,8%) sluit de top vijf af.

Monopoly Lokeren ligt vanaf najaar 2023 in de winkel, maar wie zeker wil zijn van een exemplaar van deze gelimiteerde oplage kan nog steeds een pre-order plaatsten via de website www.MONOPOLYSTORE.be/LOKEREN.
Facebook Twitter
Bron: Axiradio