Lokeren
20.03.2022
alt=

Zwerfvuilactie Hoedhaarsite

zondag 20 maart 2022 om 17:12 door Rony

Stad Lokeren zet mee de schouders onder de ‘Grote Lenteschoonmaak’, een campagne van Mooimakers.

De Lokerse jeugd ging zaterdag het water op tijdens de Kayak Clean Up. Ze waren met 100! - goed uitgerust en veilig om de Durme onder handen te nemen.

Zwerfvuilactie Hoedhaarsite

Sta je liever met je twee voeten op de grond maar wil je wel de handen uit de mouwen steken tijdens de Grote Lenteschoonmaak? Naast de gekende Kayak Clean Up organiseert stad Lokeren dit jaar ook een zwerfvuilactie in en rond de Hoedhaarsite. De actie vindt plaats op woensdag 23 maart en vertrekt om 13.30 uur aan De Moazoart (Kazernestraat 80). Van daaruit wordt onderstaande zone grondig onder handen genomen zodat die er opnieuw spic en span uitziet.
Stad Lokeren hoopt heel wat jongeren op de been te krijgen voor deze zwerfvuilactie. De stad wil iedereen een fijne woensdagnamiddag bezorgen én hen meteen ook sensibiliseren rond zwerfvuilproblematiek. Het is een extra aanmoediging om zelf de handen uit de mouwen te steken om Lokeren proper te houden. Niet alleen tijdens deze actie maar ook op andere momenten.

De dienst Sport en Jeugd voorziet het nodige materiaal (zoals handschoenen, vuilzakken, grijpers, …) om vol enthousiasme op pad te gaan. Na afloop krijgt iedere deelnemer een heerlijke tas soep of chocomelk. Deelname is gratis.
Praktische info: woensdag 23 maart, van 13.30 tot 16 uur.
Meer info: jeugddienst@lokeren.be of 09 340 95 34.
Facebook Twitter
Bron: Axiradio