Lokeren
31.01.2022
alt=

Bedanking voor Lokerse schooldirecties

maandag 31 januari 2022 om 16:49 door Rony

De dag van de directeur, die jaarlijks op 31 januari plaatsvindt, is dé dag om schooldirecteurs in de bloemetjes te zetten, een schouderklopje te geven of eens extra te verwennen.

Lokeren is een echte onderwijsstad met maar liefst 18 basisscholen en 8 secundaire scholen. En dat zijn dus ook heel wat directeurs en directrices. Voldoende reden dachten de Lokerse brugfiguren om hen te bedanken.
“Omdat we als dienst Onderwijs en Opgroeien[1], en meer bepaald vanuit de brugfiguren van Stad Lokeren, oneindig veel respect hebben voor de manier waarop directies jaar in jaar uit zorgen voor een warmte sfeer op hun school, hoe ze alle moeite doen om alle leerlingen aan boord te houden en hun schoolteam te blijven motiveren, bezorgen wij hen ook dit jaar maar al te graag een kleine attentie”, aldus diensthoofd Joëlle Mahy.

Dit jaar ontvangt elke directie een koffiemok die duidelijk maakt dat directies zorgen voor ‘Sterke Inhoud’ en een doe-het-zelfpakket s’mores om hen een warm gevoel te bezorgen.
Een s'more is een typisch Amerikaanse snack die bij het kampvuur gegeten wordt, bestaand uit een geroosterde marshmallow, chocolade en twee crackers.
De schepen van Onderwijs, Nina Van der Sypt, voegt hier tot slot graag toe: “Als stad zijn we erg fier op de goede samenwerking die er is met alle schooldirecties. Door een gezamenlijk gedragen aanpak staan we samen sterk voor de uitdagingen die vandaag op ons af komen.”

[1] Afdeling Welzijn binnen Stad Lokeren kent sinds begin dit jaar een vernieuwde structuur, waarbij Opgroeien en Welzijn een van de vier grote werktakken is. De brugfiguren bevinden zich onder meer binnen dit werkgebied.
Facebook Twitter
Bron: Axiradio