Lokeren
11.01.2022
meer foto's ...
alt=

Start promocampagne BK Veldrijden 2023

dinsdag 11 januari 2022 om 21:24 door Rony

In Park ter Beuken, aan de voet van de Mont Henri – traditioneel één van de spektakelstukken op het parcours van de Lokerse Rapencross – werd officieel de promocampagne richting de Belgische Kampioenschappen Veldrijden 2023 op gang getrapt.

Ook het logo voor het BK Veldrijden werd voorgesteld. In het ruitvormige logo kon de Lokerse haas uiteraard niet ontbreken maar ook de modderspatten en het zwart-geel-rode lint verwijzen duidelijk naar cyclocross. Naast het al bestaande VéLokeren-logo dat de stad in het leven riep in 2020 bij start van de fietscampagne, “is dit nieuwe logo er gekomen om een herkenbaarheid uit te stralen in aanloop naar het BK binnen onze stad”, aldus een trotse burgemeester.

Bij een sportieve campagne van dergelijke grootorde horen natuurlijk ook een meter en een peter. En die vond Lokeren in eigen stad. Met veldrijdster Nele De Vos en het aanstormend wielertalent Rune Herregodts zetten twee jonge wielrenners mee hun schouders onder de Belgische Kampioenschappen in Lokeren en alle fietsactiviteiten binnen de VéLokeren-campagne dit jaar.

Alle fietsactiviteiten op een rijtje en meer rond fietsen in Lokeren, zijn terug te vinden via lokeren.be/vélokeren.
Op de gloednieuwe website www.bklokeren.be kan je vanaf vandaag trouwens alvast alle nuttige informatie vinden rond het kampioenschap. Die info wordt het komende jaar uiteraard aangevuld.
Facebook Twitter
Bron: Axiradio