Lokeren
20.01.2021
alt=

Vaccinatiecentrum Lokeren

woensdag 20 januari 2021 om 15:19 door Michel

Vaccinatiecentrum Lokeren zoekt vrijwilligers!.

Inwoners uit Lokeren, Waasmunster en Moerbeke-Waas kunnen vanaf dan daar terecht voor hun coronavaccin. Wie wanneer een vaccinatie krijgt, wordt later nog meegedeeld. Iedereen wordt hiervoor nog persoonlijk gecontacteerd.
Om de werking van het vaccinatiecentrum optimaal te kunnen voorbereiden, zijn we nog op zoek naar helpende handen.

Concreet zoekt het vaccinatiecentrum Lokeren zowel mensen met een (para-)medische als niet-medische achtergrond. Onderhoudspersoneel dat toezien op het continu schoonmaken en ontsmetten van het vaccinatiecentrum, mensen met administratieve kennis/achtergrond die instaan voor de registratie van de aanmeldingen, stewards die instaan voor de begeleiding van de gevaccineerden, eventueel Als alles volgens planning verloopt, start mid februari het vaccinatiecentrum in Lokeren op. parkeerwachters, vaccin-optrekkers, vaccin-zetters, apothekers, artsen, …
Ben je met pensioen, neem je tijdskrediet op of heb je momenteel geen job en je bent op zoek naar een nuttige tijdsbesteding? Help dan mee de helpers en meld je vandaag nog aan als vrijwilliger voor het Lokerse vaccinatiecentrum.

Timing & engagement
“Momenteel wordt aan stad Lokeren gevraagd het vaccinatiecentrum tot al zeker 31 oktober 2021 te voorzien. Dat is nog een hele tijd dus. We vragen aan de vrijwilligers dan ook een structureel engagement om hieraan mee te helpen. We zijn op zoek naar vrijwilligers die zich voor een lange termijn en bij voorkeur voor verschillende (vaste) dagen per week kunnen vrijmaken hiervoor”, aldus de Lokerse coördinator van het vaccinatiecentrum, Luc Claus.

Inschrijven via:
Aanmelden als vrijwilliger voor het vaccinatiecentrum doe je via de site van de eerstelijnszone Waasland. Surf naar lokeren.be/helpdehelpers en meld je aan.
Duid zeker aan dat je wilt komen helpen in het vaccinatiecentrum van Lokeren.
Facebook Twitter
Bron: Axiradio