Lokeren
18.12.2020
alt=

Vervallen cadeaubon Stad Lokeren

vrijdag 18 december 2020 om 22:03 door Michel

Cadeaubon Fel Naturel vervallen tijdens de coronaperiode? Stad Lokeren verlengt tot 1 januari 2022.

Omwille van de coronamaatregelen de laatste maanden kan het zijn dat je met je cadeaubonnen Fel Naturel geen aankopen kon doen en dat je moet vaststellen dat de vervaldatum intussen voorbij is.

Onder impuls van de gemeenteraad maandag jl. heeft het stadsbestuur hiervoor een oplossing gevonden. Namelijk alle cadeaubonnen Fel Naturel die een vervaldatum hebben van na 13 maart 2020, blijven geldig tot 1 januari 2022.
Vervallen cadeaubonnen kunnen zo uitzonderlijk verder gebruikt worden en hoeven niet via het Infopunt Toerisme verlengd worden. Die verlenging gebeurt namelijk automatisch.

Alle aangesloten handelaars worden van deze beslissing ook op de hoogte gebracht zodat je met een gerust hart de cadeaubon kan aanbieden bij de Lokerse handelaars.

Meer info:
Infopunt Toerisme
09 340 94 74

***Visvergunning

Lokerse vissers kunnen voortaan ook een vergunning verkrijgen voor het vissen in de stedelijke visvijver Bergendries. Die is sinds kort in beheer van de vzw Lokerse Carp Crew.
De visvijver naast het Daknamstadion kent een bewogen verleden. Nadat enkele jaren geleden buurtbewoners klaagden over het onderhoud omwille van het onbruik van de vijver, is de vijver sinds enkele maanden in gebruik door de vzw Lokerse Carp Crew, een vereniging van karpervissers. In ruil voor de ingebruikname van de vijver staan zij – samen met stadsdiensten (Wase Werkplaats) – in voor het onderhoud van de vijver en de directe omgeving.

Omdat stad Lokeren verschillende vissersverenigingen rijk is, werd er – naar analogie met de andere stadsvijvers – gezocht naar een eerlijke manier om ook deze vijver toegankelijk te maken voor elke Lokerse visser. Voortaan is het mogelijk om voor de visvijver Bergendries een vergunning aan te kopen via het Infopunt Toerisme (Markt 2).

Burgemeester Filip Anthuenis is bijzonder tevreden met het bereikte compromis. “De overeenkomst tussen de stad en vzw Lokerse Carp Crew (LCC) voor het beheer van de visvijver Bergendries is volledig gelijk aan die van de stad en de Lokerse Visserijcommissie (LVC), die instaat voor het beheer van de vijvers Bospark en De Gaevers (vijver in het industriepark E17/3). Ook hier kunnen vergunningen verkregen worden via het Infopunt Toerisme.” aldus Anthuenis.

Meer info in verband met visvergunningen: Infopunt Toerisme: 09 340 94 74 toerisme@lokeren.be
Facebook Twitter
Bron: Axiradio