Lokeren
30.11.2020
meer foto's ...
alt=

Fotoclub Lokeren met nieuwe naam+bestuur+website

maandag 30 november 2020 om 17:50 door Rony

Na 100 jaar bestaan verandert Fotoclub Lokeren vzw van naam naar DigiFoto Lokeren. De vzw werd ontbonden en de club zal onder de nieuwe naam verder werken als feitelijke vereniging met een nieuw bestuur.

Johan De Grande, ervaren in het Lokerse verenigingsleven op diverse domeinen, is de nieuwe voorzitter. Marnix Baetens is secretaris, Geert De Baere penningmeester en Martin Van de Moortel is webmaster en zorgt voor de technische ondersteuning.

Johan De Grande: “Dit is helemaal geen breuk met het verleden, integendeel. De oud-bestuursleden blijven hun medewerking verlenen en alle leden zijn overgestapt naar de nieuwe vereniging, of beter, de vernieuwde vereniging. Het is dus geen tabula rasa en de bestaande werking wordt verder gezet, zoals de 14-daagse bijeenkomsten, gastsprekers, een jaarlijkse tentoonstelling, een jaarlijkse uitstap, bezoeken aan fototentoonstellingen, opdrachten van de stad, enz., uiteraard wanneer Covid-19 het weer zal toelaten. Daarnaast zullen we ook enkele nieuwe initiatieven ontwikkelen, zowel op voorstel van het bestuur als van de leden. De leden kunnen ook terecht voor technische en materiële ondersteuning, bv. voor een fototentoonstelling, enz. De club staat open voor de zowel de beginnende als de gevorderde fotograaf. We kunnen immers van mekaar veel leren over fotografie. Zoals de Fotoclub in het verleden, engageert DigiFoto Lokeren zich om een positieve bijdrage te leveren aan het socio-culturele leven Lokeren.”

De club is weer op weg voor de volgende 100 jaar. Alle informatie is te vinden op de website van DigiFoto Lokeren: https://digifoto-lokeren.be

Op de foto het nieuwe bestuur van DigiFoto Lokeren.Van links naar rechts: Johan De Grande (voorzitter), Marnix Baetens (secretaris), Geert De Baere (penningmeester) en Martin Van de Moortel (webmaster) Deze foto werd naar coronamaatregelen gemaakt met voldoende afstand en de maskers werden slechts enkele seconden afgedaan voor het maken van de foto en dan onmiddellijk terug opgezet.
Facebook Twitter
Bron: Axiradio