Lokeren
27.10.2020
alt=

Politiezone Lokeren

dinsdag 27 oktober 2020 om 20:50 door Michel

Politie Lokeren de voorbije dagen:

-Een 34-jarige dronken man weigerde op vrijdag 23 oktober zijn mondmasker op te zetten in een afhaalzaak. Hij werd bestuurlijk aangehouden omwille van zijn dronkenschap.
-Op vrijdagnacht respecteerden drie twintigers de nachtklok niet. Zij werden hiervoor beboet.

-Op zaterdag 26.10 controleerden we omstreeks 18.00u een VZW met gelagzaal in een centrumstraat. We openden met een slotenmaker de toegangsdeur. We troffen er achttien personen aan. Ook zij werden beboet, samen met de uitbater.

-Op zaterdagavond omstreeks 21.45u melding van een vechtpartij in de Veldstraat waarbij een tiental personen was betrokken. Twee tieners kregen enkele klappen. De inzet? Een meisje.

-Ook op zaterdagnacht respecteerden twee dertigers de nachtklok niet.
-Er werd ingebroken in twee broodautomaten van een bakker uit Eksaarde. Het geld werd gestolen. De verdachte verplaatste zich met de fiets.

-Op zondagnamiddag deed er zich in de Nachtegaallaan een vechtpartij voor tussen drie personen. De drie personen raakten hierbij gewond, één persoon door slagen, twee andere door messteken. Zij werden hiervoor verzorgd in het ziekenhuis en nadien gearresteerd. Verdere informatie kan mogelijk door de persmagistraat verstrekt worden.

De politie heeft dinsdag 25 pv’s opgesteld voor inbreuken op het samenscholingsverbod. Het ging vooral om hardleerse scholieren die de regels weigerden na te leven.
Naast 25 processen-verbaal voor inbreuken op het samenscholingsverbod werd ook de uitbater van een winkel op de Markt beboet wegens het overschrijden van het aantal toegelaten klanten
Bij de controle op het Zand ruide een dertiger de andere aanwezigen op tegen de controle door de politie. Hij werd bestuurlijk aangehouden tijdens de duur van de actie.
Facebook Twitter
Bron: Axiradio