Lokeren
04.05.2020
alt=

Mondmaskers te koop in alle LM Zorgautomaten

maandag 4 mei 2020 om 22:39 door Michel

Vanaf nu in Lokeren, en Lochristi Vanaf vandaag kan je voor herbruikbare mondmaskers terecht in alle zorgautomaten van de Liberale Mutualiteit Oost-Vlaanderen. In de LM-zorgautomaten vind je ook heel wat andere medische hulpmiddelen en zorgmateriaal.

De mondmaskers zijn in eigen land gemaakt door de wielerkledingpartner van LM. Ze zijn herbruikbaar en bestaan uit 2 kwalitatieve textiellagen polyester met daartussen een filter. Ze zijn verkrijgbaar in het wit, met kleurrijke motiefjes en later ook in het zwart. Elk mondmasker wordt geleverd met 25 filters. Zowel het mondmasker zelf als de filter kunnen gewassen worden. Er zijn mondmaskers voor volwassenen en voor kinderen. Van de opbrengt gaat 1 euro per mondmasker naar het goede doel, Stichting Lemmie ten voordele van kwetsbare kinderen.
In de LM-zorgautomaten kan je ook terecht voor krukken, handgel, een bloeddrukmeter, een saturatiemeter, een afkolftoestel, incontinentiemateriaal, babyluiers en andere hulp- en verzorgingsmiddelen uit de muur. Praktisch en hygiënisch in tijden van corona.
Nu al kan je in de kantoren van de Liberale Mutualiteit Oost-Vlaanderen terecht om allerlei hulp- en verzorgingsmiddelen af te halen die je kan bestellen in de LM-Zorgshop of online. Hulpmiddelen worden ook aan huis bezorgd.
,,De zorgautomaat is hierbij een welkome aanvulling’’, zegt Cathy De Waele, algemeen directeur van LM Oost-Vlaanderen. ,,Op momenten dat onze kantoren en de LM-Zorgshops gesloten zijn, kan je toch aan de automaat terecht. Babyluiers, een saturatiemeter, handgel, bloeddrukmeter, aerosol, afkolftoestel, incontinentiemateriaal, krukken, een douchehoes voor arm of been en nu ook herbruikbare mondmaskers, je vindt het allemaal 24 uur op 24 in de LM-zorgautomaat. Belangrijk om iedereen in een thuiszorgsituatie te allen tijde te ondersteunen.”
Je kan ook op bestelling hulpmiddelen in de zorgautomaat laten leveren. Je geeft je bestelling telefonisch of per mail door en kan enkele uren later de bestelling uit de muur halen.
De producten in de zorgautomaat zijn beschikbaar voor iedereen, ook voor niet-leden van de Liberale Mutualiteit. Leden krijgen wel 15 % korting, zoals op alle producten uit de LM-Zorgshop.
De LM-zorgautomaten kan je vinden op volgende locaties :

- In Lochristi aan het LM kantoor, Dorp-West 105, 9080 Lochristi

- In Lokeren aan kinderopvang Lemmieland, Zand 18, 9160 Lokeren
Facebook Twitter
Bron: Axiradio