Lokeren
16.04.2020
alt=

Stad Lokeren - CORONA UPDATE

donderdag 16 april 2020 om 18:40 door Michel

De geldende maatregelen worden verlengd t.e.m. zondag 3 mei.

Lokerse woonzorgcentra openen niet de deuren, ondanks nieuwe maatregel Veiligheidsraad
Uit veiligheidsredenen heeft Sakura i.s.m. Stad Lokeren beslist om geen gevolg te geven aan de nieuwe maatregel van de Nationale Veiligheidsraad die werd uitgesproken op woensdag 15 april, waarin gesteld werd dat woonzorgcentra en andere zorginstellingen bezoek mochten ontvangen (weliswaar gelimiteerd). Deze beslissing wordt niet gedragen door de Lokerse instellingen gezien dit niet haalbaar is, noch op organisatorisch vlak, noch op gezondheidsvlak. Gezien de kwetsbaarheid van de doelgroep blijven de deuren voorlopig nog gesloten
3. Tuincentra en doe-het-zelf-zaken openen opnieuw de deuren vanaf zaterdag 18 april
Ook hier zijn de social distancing-regels én gezond verstand van toepassing. Kom niet als het niet nodig is. Probeer waar mogelijk te reserveren of op afspraak te komen. Bescherm jezelf en anderen tijdens je bezoek en hou afstand.
4. Massa-evenementen tot en met 31 augustus geannuleerd.
Dus al zeker geen Lokerse Feesten en Fonnefeesten (31 juli - 9 augustus) - Verplaatst naar 30 juli - 8 augustus 2021. De organisatie zal tickethouders binnenkort contacteren in verband met tickets en abonnementen.
Deze maatregel wordt nog verduidelijkt. Zodra deze info beschikbaar is en we een beter zicht hebben op de Lokerse evenementen, lees je het hier na.
Facebook Twitter
Bron: Axiradio