Lokeren
23.03.2020
alt=

Lokale Politie Lokeren 23/03

maandag 23 maart 2020 om 20:27 door Michel

Samenvatting afgelopen dagen .

Omwille van dwingende redenen (corona COVID19) en voor jouw en onze veiligheid willen we de toegankelijkheid tot het politiecommissariaat beperken.
Heb je een vraag voor de politie, stel deze dan bij voorkeur via de telefoon of via het émailadres pz.lokeren@police.belgium.eu .
Het commissariaat blijft open voor dringende aangiftes. Hieronder verstaan we:
• De aangifte van verlies identiteitskaart, rijbewijs of inschrijvingsbewijs.
• De aangifte van zware gerechtelijke feiten (die geen interventie op locatie noodzaken, anders bel je het nummer 101).
Voor niet-dringende aangiftes verwijzen we naar het online politieloket dat 24 uur op 24, 7 dagen op 7 bereikbaar is via www.police-on-web.be . Je kan er terecht voor aangifte van:
• Fiets- en bromdiefstal;
• Winkeldiefstal;
• Vandalisme;
• Graffiti.
Aan bezoekers die voor dergelijke niet-dringende interventies toch naar het commissariaat komen zal een brochure ‘Police-on-web’ meegegeven worden en gevraagd worden om de aangifte online te doen.


22 maart 2020
Een inwoner van Daknam nodigde vier vrienden uit voor een gezellige namiddag bij hem thuis. Zij werden geverbaliseerd.
Omstreeks 20.00u kregen we de melding van een samenscholing in het Patershof. Bij onze komst vluchtte het groepje weg. Een 17-jarige jongen kon gevat worden. Hij werd geverbaliseerd.
Ook een bijeenkomst van drie vrienden (een twintiger en dertigers) in een centrumstraat die samen een hapje wilden eten. Eveneens geverbaliseerd.
Ook omstreeks 21.30u een samenscholing van jongeren in het Park ter Beuken. Ze vluchten weg, één van hen werd gevat. 'Jullie houden zich bezig met kleine dingen'. Klopt, met een virus. Onzichtbaar met het blote oog, maar het is wel dodelijk.
Facebook Twitter
Bron: Axiradio