Lokeren
18.12.2019
meer foto's ...
alt=

Verlichte tractortocht Lokeren-Heiende 2019

woensdag 18 december 2019 om 00:03 door Michel

Sinds 2017 organiseren de KLJ en Landelijke Gilden van Lokeren-Heiende een verlichte tractorentocht. Door met een hele rij versierde tractoren door Heiende te rijden verlichten we de hele buurt. Een heel spektakel!

21 December Verlichte tractortocht Lokeren-Heiende 2019 om 18 uur

We verwachten zaterdag weer een hele hoop toeschouwers, alsook deelnemers. Hierdoor zijn we genoodzaakt om enkele maatregelen te nemen.

- EENRICHTINGSVERKEER

Vanaf 17u wordt de Beerveldestraat eenrichtingsverkeer. De auto's zullen nog van Heiende naar Beervelde kunnen. Omgekeerd zal echter niet gaan. Dit omdat de andere rijstrook als autoparking zal dienen. Tractoren vanuit Beervelde kunnen wel doorrijden.
--> Let op!! De Beerveldestraat en de laadkaaien naast het tuincentrum Renaat Achten zullen als parking dienen, maar tussen 19u45 en 21u wordt de straat volledig afgesloten voor het verkeer! Dus parkeren zal dan niet meer mogelijk zijn!

- PARKEERVERBOD

In de Heiendestraat vanaf de Beerveldestraat tot aan de Vogelzang geldt er aan de rechterkant van de straat een parkeerverbod.
Ook in het Ledehof geldt een parkeerverbod aan de rechterkant van de straat gezien richting Heiende.
Beide parkeerverboden gaan van start om 18u en duren tot 24u
- GEEN TOEGANG

Eens de stoet vertrokken is, worden volgende punten afgesloten: Kruispunt Hillare richting Heiende, Roggestraat richting Heiende, Sint-Jozefstraat richting Heiende, Gaverstraat richting Heiende. Dit zal enkel zijn als de stoet passeert. We schatten dat de stoet ongeveer tegen 21u op Hillare zal zijn, maar dit kan zeker afwijken!

- OMLEGGING

Vanuit Beervelde kan je met de auto via de Nieuwe Molenstraat naar Heiende/Hillare.
We moedigen jullie dus zeker aan om met de fiets te komen! Kom je toch met de auto? Kom dan zeker op tijd!
Facebook Twitter
Bron: Axiradio