Lokeren
24.09.2019
alt=

Politiezone Lokeren

dinsdag 24 september 2019 om 21:22 door Michel

Wat gebeurde er in Lokeren.

Omstreeks 15.00u verfeurtelde een 86-jarige vrouw zich juist voor haar deur op de Zelebaan en kwam hierdoor deels in een gracht terecht. Gelukkig hoorde iemand haar na een tijdje om hulp roepen. Ochiere, ochgot. Ze kwam er gelukkig met de schrik vanaf.

Getrek en geduw, maar ook wat kletsen en klodden haar bij een vechtpartij tussen een 33-jarige vrouw en een 34-jarige vrouw op het Stationsplein om 18.45u. Eén van de dames ging er ook vandoor met de handtas van de tegenpartij.

Een 60-jarige man met levenslang rijverbod veroorzaakte om 22.30u op de Gentse Steenweg een ongeval. Hij blies positief.

Voorbije weekend

Zaterdagochtend, 05.16u. Een vrouw ligt op de grond op de Markt. Nauwelijks beweging. 'Wie ben je, naar waar moet je nog, heb je opvang?' Enkel de alcoholgeur biedt een antwoord.

Zaterdagnamiddag, 15.00u. Een man zit in de Hovenierstraat op een bank , omringd door 14 bierblikjes. 'Is er een probleem mijnheer?' De blikjes zijn leeg. Een politieman moet een schop ontwijken.

Zondagochtend, 06.45u. Een zwaar dronken jonge man strompelt op het rond punt van de Markt. 'Alles draait'.

De drie personen werden bestuurlijk aangehouden.
Onze recherchedienst controleerde in de nacht van 21 op 22 september '19 drie handelszaken gelegen in het centrum van Lokeren.We identificeerden ongeveer 100 bezoekers. Drie personen waren in het bezit van een beperkte hoeveelheid drugs. We stelden drie processen-verbaal op omwille van een inbreuk op het tewerkstellen van werknemers. We troffen ook één persoon aan die illegaal in het land bleek te zijn.
Facebook Twitter
Bron: Axiradio