Lokeren
12.08.2019
meer foto's ...
alt=

Lokerse Feestweek 2019 Dag 10

maandag 12 augustus 2019 om 02:23 door Michel

Waar zullen we feesten ….10 dagen lang

10 dagen lang ,gratis feesten dat kan alleen bij de Fonne . Vanavond rauwe gitaren met als afsluiter “DE MENS” . Wat kan een mens nog meer verlangen.

Raman

RAMAN. is een band met rauwe emoties, no nonsense gitaargeluiden en melancholische instrumentale intermezzo’s. Hun eerlijke rock’n roll - met steeds een voet in de blues- en rootsgrond - en de hoge rollende stem van Simon Raman grijpen je vanaf de eerste noten bij je nekvel. Om je tot na het einde van hun gebalde live-set vast te houden.

DeWolff

DeWolff is het driekoppig rock ‘n rollmonster uit het Diepe Zuiden van Nederland; een vuurspuwende liefdesbaby van de grote rockbands uit de 70’s en psychedelische kosmische straling uit de toekomst. DeWolff werd geboren in 2007 met Pablo van de Poel op zang/gitaar, broertje Luka van de Poel op drums en Robin Piso op Hammond orgel, en inmiddels zijn ze uitgegroeid tot een van de grootste en meest gewaardeerde live bands van het land. DeWolff is vooral DeWolff; een oude ziel in een jong lichaam, een stronteigenwijze en snoeihard rockende jonge band. DeWolff live meemaken is een avontuur dat je niet snel vergeet: onuitputtelijke energie, grandioos muzikantschap, grenzeloos enthousiasme en een ‘speel-alsof-het-je-laatste-showis’-mentaliteit.

voor filmpje klik hier

DE MENS

Zomer + Festivals = De Mens! Met deze slagzin, en de schitterende staat van dienst behoeft De Mens geen introductie meer! Komt dat zien, komt dat zien. De leste zullen de eerste zijn op maandag!

voor filmpje klik hier
Facebook Twitter
Bron: Axiradio