Lokeren
11.08.2019
meer foto's ...
alt=

Lokerse Feestweek 2019 Dag 9

zondag 11 augustus 2019 om 02:20 door Michel

Een slap begin ,maar een denderend einde

Nadat Nele Neets Holiday het park voorverwarmde kwam 10cc . Het overvolle park genoot van de nostalgie ,de sfeer en de supergoede muziek.

Nele Needs a Holiday

Nele Needs A Holiday is een ‘all female band’ die nummers brengt over alledaagse tragedies. Nele Needs A Holiday is het muzikale project van singer-songwriter Nele Van den Broeck. Naast Nele behoren ook Charlotte Schellen, Lise Bouttery en Sielke De Mulder tot de groep. De band brengt nummers over alledaagse tragedies, gaande van een lief dat je lief niet meer is tot de vieze kerels die je lastigvallen op straat. Inspiratie halen de dames uit Jeffrey Lewis, Daniel Johnston, maar evenzeer bij The Ronettes en The Shangri-Las. Folk of akoestische punk, oordeelt u zelf.

10cc

10cc is één van de weinige invloedrijke acts die in gelijke mate commercieel, kritisch en creatief succes hebben behaald. De band inspireerde een scala aan collega-artiesten overheen generaties: van Chrissie Hynde tot The Feeling's Dan Gillespie en Axl Rose tot Sophie Ellis Bextor.
In 2012 vierde de band het 40-jarig jubileum van de release van hun eerste single: Donna, meteen goed voor de 2e plaats in hitlijsten in het VK. Donna betekende voor 10cc de start van een opmerkelijke carrière met meer dan 30 miljoen verkochte albums wereldwijd!
Een unieke kans om kennis te maken of gewoon nog eens live te genieten van deze wereldgroep!
Facebook Twitter
Bron: Axiradio