Lokeren
08.08.2019
meer foto's ...
alt=

Lokerse Feestweek 2019 Dag 6

donderdag 8 augustus 2019 om 02:26 door Michel

Ze blijven verbazen … die van de Fonne

Stevig begonnen is half gewonnen . De Swampboys startte de avond op met een heerlijk gevuld park,Camel’s drop kon de meute blijven in de ban houden. En het brute ,zotte geweld was weggelegd voor Bizkit Park loeihard en losbandig.

Swampboys

Al meer dan 10 jaar brengen The Swampboys hun unieke Delta boppers, een mix van blues en rockabilly uit het zwoele zuiden. Ondertussen zijn ze een gevestigde waarde in de rockabily badlands, en gekend als bopping devils first class.

Camel’s Drop

De band rond de Brusselse Reggae-wonderboy Dhazed & de Gentse reggae-legende Prince Far Out (Skyblasters) is van goede afkomst. Camel's Drop staat voor eigentijdse reggae met een knipoog naar roots en dub. Een combinatie van muzikanten die die hun strepen verdienden Reggae/Ska genre en jong, aanstormend talent. Een zomerse top avond op de Fonnefeesten alweer gegarandeerd.


voor filmpje klik hier


Bizkit Park

Earth's mightiest NU-metal tribute band! Bizkit Park brengt op geheel eigenzinnige wijze hommage aan het NU-metal genre dat een generatie aan jongeren inspireerde. Elke klassieker uit het genre, passeert de revue in een stomende, naadloze en energieke set. Stel u voor dat Limp Bizkit, Linkin Park, System of a Down, Papa roach en Slipknot samen een feestje bouwen, en jij kan er bij zijn!
Facebook Twitter
Bron: Axiradio