Lokeren
06.06.2019
alt=

Festivelo 2019,zondag 30 juni

donderdag 6 juni 2019 om 18:56 door Michel

Spring op je fiets voor de nieuwe editie van FESTIVELó en beleef een onvergetelijke zomerdag.

Je start aan de kerk van Oudenbos. Na een rit van ongeveer 25 km doorheen Lochristi, Beervelde en Heiende, kom je aan op de Lokerse markt voor het slotconcert. Onderweg rijd je langs verrassende concertplekjes: van een geheime pastorietuin tot een oude serre, een sfeervolle kerk, een kasteeldomein, een nieuwe speelsite of een boerderij.

Muzikaal reis je doorheen ruimte en tijd, met oude en nieuwe muziek, klassiek, folk, blues en chanson. Je wordt op weg gezet door de opzwepende tonen van Remork, geprikkeld door vier gitaren en gestreeld door heldere pianoklanken. Je ontmoet o.a. Eva De Roovere, Orchestre du Belgistan en Nell. Je geniet van originele bloemencreaties van lokale floristen. Op het einde wacht Urbanus je op voor een slotconcert.

Deze muzikale tocht is een ideaal uitstapje voor het hele gezin met circus, een plek om je fiets te pimpen en een levensgrote piano.
Je kan je eigen picknick meenemen, maar op de picknickplek in Beervelde zijn ook drankjes en heel wat lekkers te verkrijgen. Ook op andere locaties en bij het slotconcert op de Lokerse Markt, is lekkers te verkrijgen.

Liever fietsen met een groep? Schrijf je dan in voor één van de twee fietstochten met gids (beperkte capaciteit / start om 10.30u en 11u).
Start: Kerk Oudenbos Lokeren tussen 10u en 11.30 uur.
Einde: Markt Lokeren, optreden Urbanus 17.15 uur. Afstand circa 25 km.
Tickets: 14 euro – 5 euro (4-12 jaar) – gratis (-4 jaar), inclusief alle optredens, programmakrant, fietsplan & verrassing
Info & ticketing:
www.lochristi.be/festivelo - www.lokeren.be/festivelo
CC Lokeren 09 340 50 56 - Toerisme Lokeren 09 340 94 74 - Toerisme Lochristi 09 326 88 27
Organisatie: Cultuur en Toerisme Lokeren & Lochristi. Met de steun van: Vlaamse Gemeenschap (Vlaanderen Feest & Bovenlokaal Cultuurbeleid), Provincie Oost-Vlaanderen, Stad Lokeren, Gemeente Lochristi en Wacco.
Facebook Twitter
Bron: Axiradio