Lokeren
02.12.2018
alt=

Politiezone Lokeren

zondag 2 december 2018 om 23:42 door Michel

Verslag afgelopen weekend .

Verdacht gedrag gemeld op het Oosteindeken op 29 november rond 11.00u. Twee verdachte mannen hingen in de buurt rond. Betrof jagers. Zeven Pokémons lagen uit te bloeden.

Omstreeks 15.30u liep een politiepatrouille over het Stationsplein. Op het ogenblik dat zij twee jonge mannen naderden, gooide één van hen iets weg en trachtte weg te wandelen. Hij werd geïdentificeerd. Hij had een gebruikshoeveelheid hasj weggegooid.

Op vrijdagavond 30.11 verliep de (boeiende) wedstrijd Sporting Lokeren- AA Gent vlot. Wel wat gebruik van Bengaals vuur bij aanvang van de wedstrijd. We proberen (zoals steeds) te achterhalen wie hiervoor verantwoordelijk was. De politie doet dit op basis van de stadioncamera's + eigen camera's + kennis/observatie van de 'voetbalspotters' en stewards.

Ook Politie Lokeren nam op vrijdagnacht deel aan de Verkeersveilige Nacht. We lieten in totaal 87 personen blazen. 5 bestuurders reden onder invloed van alcohol (4 Alarm en 1 Positief)

Omstreeks 02.00u ontvluchtte een bestuurder het verkeersdispositief van de collega's van Hamme/Waasmunster. Zij stonden opgesteld langsheen de N70. We konden de vluchtende bestuurder onderscheppen in de Brouwerijstraat. We brachten de 24-jarige bestuurder tot bij de collega's.

Omstreeks 16.00u reed een dronken bestuurder een verlichtingspaal aan op de Spoele. De 64-jarige man werd bestuurlijk aangehouden.

Een inwoonster van het Vijverhof stelde omstreeks 21.45u vast dat de GPS en airbags uit haar voertuig waren gebroken. De auto stond in een vrijstaande garage waarvan de deur werd opengebroken. Opmerkelijk is dat de feiten moeten gebeurd zijn tijdens de aanwezigheid van de inwoners.

Een uurtje later verfeurtelde een 33-jarige dronken truckchauffeur zich in de Dijkstraat over het opstapje van zijn truck. Hij werd overgebracht naar het ziekenhuis voor de verzorging van een hoofdwonde en ter observatie.
Facebook Twitter
Bron: Axiradio