Lokeren
25.10.2018
alt=

JACKOBOND Zingt MARVA

donderdag 25 oktober 2018 om 22:46 door Michel

Cultuurcentrum Lokeren presenteert: PRIMEUR VOOR HET WAASLAND LIVESTREAM van het concert JACKOBOND ZINGT MARVA Zondag 28 oktober 2018, 15u

Cultuurcentrum Lokeren brengt op zondag 28 oktober een wel heel bijzondere matinée! JackoBond, de groep rond Riet Muylaert, zingt Marva in eigentijdse arrangementen. Met dit concert geeft het CC een uitzonderlijke primeur voor Lokeren en de regio. De voorstelling wordt opgenomen in de Theaterzaal van CC Lokeren en via streaming LIVE uitgezonden naar 3 woonzorgcentra: WZC Ter Durme, WZC Hof van Eksaarde (Lokeren) en WZC ’t Heuverveld (Waasmunster). De bewoners zullen het concert live beleven via groot scherm en een puike geluidsweergave. Zangeres Riet Muylaert richt zich niet enkel tot de toeschouwers in het CC, maar ook tot alle personen in de woonzorgcentra. Daar zorgt men terplekke voor een warm onthaal en een gezellige concertbeleving in eigen huis.
Dit project wordt financieel ondersteund door de Vlaamse Gemeenschap en Wacco (samenwerking Wase Cultuur- en Gemeenschapscentra), en vindt plaats in samenwerking met GC Hoogendonck te Waasmunster, de drie woonzorgcentra (directies, personeel en vrijwilligers), met technische hulp van de ICT-diensten van Lokeren en Waasmunster en steun van CultuurConnect. Het project kadert tevens in de Digitale Week.
Over het programma: Riet Muylaert – Jackobond zingt MARVA
In mei 2009 won Riet het tv-programma Zo is er maar één. Sinds die tijd gaat het bergopwaarts met de groep, die nu ook een ode aan Marva brengt.
Riet Muylaert: “ ‘Ik dans met een ander maar ik kijk naar jou.’ Dat zong mijn moeder vaak toen ze met mij als kind door de living danste. Marva deed haar dromen. Ik zag hoe gelukkig Marva mijn moeder maakte. Marva heeft zich zo stilletjes in mij genesteld. Marva treedt nu niet meer op. Ik heb haar gevraagd of ik haar liedjes mocht zingen. Zoveel pareltjes. En dat mocht. Ik kan daar maar één ding op zeggen: Oempalapapero. Ik ben benieuwd of Marva voor deze gelegenheid toch geen comeback overweegt.”

Tickets voor het concert in CC Lokeren:
Facebook Twitter
Bron: Axiradio