Lokeren
25.05.2018
alt=

Zondag 22e Parktheaterfestival in Lokeren

vrijdag 25 mei 2018 om 21:23 door Rony

Het Prinses Joséphine-Charlottepark wordt vanaf 14u ingepalmd door geweldige acts uit binnen- en buitenland. Toegang gratis.

Voor de eerste maal werkt men met een thema,men speelt in op L’eau-keren Waterstad 2018. De stad wil Lokeren als stad aan het water (de Durme) promoten en het bloeiende watertoerisme in onze stad nog uitbreiden met o.a. de bouw van een watertoerismecentrum (verbouwing bestaande paviljoen van Kind en Gezin) in het park waar het Parktheaterfestival doorgaat.
Er zijn 2 acts op het water en acts in het park die een link hebben met water.
De wateracts ‘De Drijvende Diva’ en ‘Sonate’ op de Durme en in het park zelf ‘Cirquarium’, Straattheater MaTTo en De Zeepbellencompagnie.
Andere sterke acts, die geen link hebben met water, zijn The Black Blues Brothers uit Afrika/Italië, Kuutenkidou uit Japan, Fusstheater Anne Klinge uit Duitsland, de kolossale Saurussen van Close Act uit Nederland, het acrobatenduo Cie TaKaPa uit La Louvière en OiNK: Hap-PIG-ness van de Kaaimannen uit Boom. Verder ook lokaal talent van teater de Schizo's, Lust naar Kunst en de Sinfra Kidz.
Facebook Twitter
Bron: Axiradio