Lokeren
28.11.2017
alt=

Stad en Sporting geven een superleuk kerstgeschenk

dinsdag 28 november 2017 om 16:13 door Michel

Iedereen mag gratis naar de thuiswedstrijd Sporting Lokeren

Het stadsbestuur en Sporting Lokeren geven alle voetbalminnende Lokeraars een heel mooi kerstgeschenk. Iedereen mag gratis naar de thuiswedstrijd Sporting Lokeren- KV Mechelen, op 26 december.
Wie een mailtje stuurt naar Kerstgeschenk@lokeren.be krijgt een duoticket, zolang de voorraad strekt (volledige naam, adres en telefoonnummer vermelden). Je kunt ook een formulier invullen op de website www.lokeren.be (bovenaan de homepage).
Met deze kerstactie willen Sporting Lokeren en het stadsbestuur het Lokerse voetbal promoten, en iedereen de kans geven om een topmatch van Lokerens eersteklasseclub bij te wonen. “We hopen dat het Daknamstadion op 26 december vol zit”, zegt Frederic Schroyens, algemeen manager bij Sporting. “We willen de band met onze thuisstad en onze Lokerse supporters steviger maken. Sporting is een echte familieclub, en dat willen we volop uitstralen.”


“Sporting is een belangrijke ambassadeur voor onze stad, in binnen- en buitenland”, voegen burgemeester Anthuenis en schepen Van Doorslaer daaraan toe. “Een succesvolle eersteklasseclub in een kleine stad als Lokeren is een echt cadeau voor bevolking en bestuur, dat we zeker naar waarde schatten. Waar we kunnen, werken we met Sporting samen, in het belang van onze stad.”
Facebook Twitter
Bron: Axiradio