Lokeren
20.09.2017
meer foto's ...
alt=

Eerste optreden op nieuwe locatie Jazzklub

woensdag 20 september 2017 om 19:07 door Rony

Zaterdag 23 september om 20 u 30 is het zover in de Lokerse Jazzklub (lokaal AVLO, Sportlaan te Lokeren): Boss Ross invites Pieter Claus -

De twee verdienstelijke Lokeraars AVLO en Lokerse Jazzklub
werkten samen en daarmee kwam er ook een einde aan de zoektocht naar een nieuwe locatie voor de Jazzklub.Het postbop huisorkest van de Lokerse Jazzklub, Boss Ross opent traditiegetrouw het nieuwe seizoen. Dat het meteen het eerste officiële optreden in de nieuwe clublocatie is in het lokaal van AVLO aan de Sportlaan, is al minder traditioneel.
Het feit dat ze Pieter Claus als gast konden strikken maakt het helemaal uniek. Hij is dan ook een vibrafonist die van vele markten thuis is. Samen zullen ze het hard bop repertoire doorploegen met af en toe een uitstapje naar een ander genre. Op de playlist prijken nummers van componisten als Herbie Hancock, Monk, Toots en Jobim. Opgelet: zowel het adres als het aanvangsuur is gewijzigd in vergelijking met vorig seizoen.
Inkom: 12 € (lidkaart + inkom), 10 € (niet-leden), 2 € (leden), 5 € (-25 jaar)
Bezetting: Pieter Claus (vibrafoon), Guido Ros (piano), Danny Verleyen (sax), Jan Ghijselen (gitaar), Arnold De Schepper (bas), Arne De Schepper (drums).
www.lokersejazzklub.be
Facebook Twitter
Bron: Axiradio