Lokeren
08.08.2017
meer foto's ...
alt=

Lokerse feestweek dag 4

dinsdag 8 augustus 2017 om 02:28 door Michel

Volgens de weergoden de laatste mooie dag,en een muzikale topdag.

Op maandag mag je de eerste feestslachtoffers verwachten,zij die de vorige dagen gewond achterbleven misten maandagavond het wonder van Pickle Juice ,nog voor de eerste noot viel lag het park al in zwijm. Gillende meiden en stampende boys, het wonder was geschied het Fonnepark beleefde weer een van zijn vele hoogtepunten.

Whispering Sons (BE)

Whispering Sons is een Limburgse postpunk band die ontstond midden 2013. Hun donkere en atmosferische geluid bindt vertwijfeling en nervositeit samen tot een onheilspellend geheel. Hun EP, Endless Party, kwam eind 2015 uit op het Gentse Wool-E-Tapes en werd gereissued op vinyl door Minimal Maximal. Beide verkochten uit in minder dan een maand. Op 10 april 2016 werd Whispering Sons tot winnaar van Humo's Rock Rally 2016 gekroond.


Pickle Juice (BE)

Pickle Juice is een kruising tussen een ska-punkband en een rariteitenkabinet. Je komt ogen en oren tekort wanneer deze bonte bende als een tornado over je podium raast. Olijke fiestamuziek, stevige gitaarrifs, easy-listening reggae of opzwepende klezmer: het maakt deze twaalfkoppige feestmachine niet uit, als het maar swingt. Ze maken er een erezaak van om zelfs de meest foute muziekgenres naar hun hand te zetten, met scheurende trompetten, rondvliegende ledematen en een dampende, dansende massa tot gevolg.

Na 3 CD’s en meer dan 200 concerten speelde de ‘twelve piece’ in 2012 zijn coda. Vijf jaar later is de jeuk ondraaglijk geworden en gordt de band heel tijdelijk de gitaren weer om voor een reprise van 3 exclusieve shows! Eindigend in ons Fonnepark. Misschien wel voor goed, ... Dit moet je meemaken

Laatste optreden van Pickle Juice vond gisteren plaats op de Fonnefeesten

voor filmpje klik hier
Facebook Twitter
Bron: Axiradio