Lokeren
02.02.2017
alt=

Zaterdag 4 februari Repaircafé bij IDM in Lokeren

donderdag 2 februari 2017 om 18:51 door Rony

Nieuw is dat je dit jaar in de kantoren aan de Zelebaan 42 ook terecht kan tussen 9 en 12u, met kapotte muziekinstrumenten.

Vrijwilliger Arthur Wauters heeft doorheen de jaren al heel wat ervaring in het herstel van o.a. accordeons, piano’s en snaarinstrumenten. Heb je toch ook nog een ander instrument dat niet goed meer werkt, kom dan zeker langs.
Lederbewerking :
Daarnaast is ook Sara van de partij. Zij kan leder bewerken. Dus heb je een riem die loszit, een boekentasnaad die het heeft begeven of heeft je handtas een kleine reparatie nodig? Dan ben je bij haar aan het juiste adres.
Tussen 9 u. en 12 u. staan herstellers weer voor je klaar. Kom zeker op tijd. Vooral bij elektro moet men vaak vroegtijdig afsluiten, wegens groot succes.

Boekbinder gezocht :
IDM kan voor de Repair Cafés steeds rekenen op een hele groep vrijwilligers die jouw kapotte spullen zo goed en zo kwaad als mogelijk proberen herstellen. Zo zijn er naaisters, fietsherstellers, een messenslijper, heel wat elektroherstellers, een klokkenmaker, een meubelmaker en nog zoveel meer. Af en toe zijn er ook bezoekers die een boek opnieuw willen laten inbinden. Momenteel is er geen vrijwilliger in de groep die hierin gespecialiseerd is. Ken jij wel iets van boekbinden en kan je je, op vrijwillige basis, minstens 1 keer per jaar vrijmaken om deel uit te maken van de IDM Repair Café-ploeg? Dan doen zij graag beroep op jouw kennis en kunde!
Contacteer IDM via communicatie@idm.be en wie weet kan men jou binnenkort wel als nieuwe kracht verwelkomen op één van de Repair Cafés!
Facebook Twitter
Bron: Axiradio