Lokeren
10.10.2016
meer foto's ...
alt=

Bibliotheekweek

maandag 10 oktober 2016 om 20:40 door Rony

Afgelopen weekend werden de bezoekers van de Bib in Lokeren verwend en was er ook de verkoop van afgeschreven cd's en boeken.

Dinsdag kan je muziek beluisteren op de zolder van de bibliotheek met muziekpedagoog Jules De Beule tijdens "kijk op klassiek".
Donderdag 13 oktober om 10u kan je zelf ontdekken hoe het er aan toe gaat achter de schermen want dan is er een gratis rondleiding in de bib, wel op voorhand inschrijven bij de bib., bibliotheek@lokeren.be
Vorige zaterdag begon de bibliotheekweek met een verwendag met grime en ballonplooien voor de kleinsten, verkoop van boeken en cd's, de koffiebar en de start van de tentoonstelling van de Lokerse fotograaf Heikki Verdurme die gespecialiseerd is in food fotografie. De bib in Lokeren heeft nu ook het"Boekintrek-kastje" in gebruik genomen : het principe is overal hetzelfde en komt aangewaaid uit de Verenigde Staten waar ze Little Free Library heten.In Lokeren heten ze BOEKINTREK : boeken zijn in trek, boeken staan in het rek, boeken zijn op trek(tocht) en boeken nemen hun intrek bij de mensen.Het is heel eenvoudig : Je kiest een boek uit het kastje en ruilt het voor een boek uit je eigen boekenkast.
Facebook Twitter
Bron: Axiradio