Lokeren
07.08.2016
meer foto's ...
alt=

Dag 2: Bartje deed de Fonne bruisen

zondag 7 augustus 2016 om 02:49 door Michel

Ook voor de tweede dag kon de Fonne rekenen op een goed gevuld plein.

Moonai People opende de Fonne voor de 2de dag,daarna Isbells die met hun folky popsongs het publiek gaar stoomden voor de grote kwiet Bart Peeters.
En Bartje gaf waar voor zijn geld,in een mum van tijd wist hij het park mee te slepen :handjes in de lucht tot op de laatste rij! Na 5 minuten wisten ze op de Fonne wat hun te wachten stond,de avond kon niet meer stuk.
Als afsluiter kon Sven Van Hees aan het werk,hij kon de blijvers veilig de nacht in loodsen.

Na deze zomer nemen Bart en zijn Ideale Mannen weer tijdelijk afscheid van de Vlaamse podia.
Na 5 studioalbums en een live CD en 100 uitverkochte voorstellingen nemen Bart Peeters en de Ideale Mannen de tijd om een frisse neus te halen.
In oktober 2017 volgt er een nieuwe studioalbum.

Mededeling Politie Lokeren.

Op maandag 8 augustus wordt de feestzone vanaf 16 uur afgesloten voor het verkeer.
Er is eveneens een wielerwedstrijd op maandag. De start is voorzien om 15.00u. Parcours: Naastveldstraat, Spoele, Everslaarstraat, Bredenhoekstraat, Bijkamstraat, Heiendestraat, Hillarestraat, St.-Jozefstraat en opnieuw de Naastveldstraat. Het einde is voorzien rond 18.00u.

Eerste twee dagen Lokerse Kermisweek?
Vrijdagavond en -nacht. Zeer mooie opkomst op beide festivalterreinen, maar geen saturatie. Een feestganger voelde de noodzaak om enkele malen tegen een politievoertuig te schoppen. Hij was verrast dat er plots twee politiemedewerkers opdoken die hem oppakten. Een andere feestganger liep te zwaaien met een voorwerp dat vanop een afstand leek op een mes. Hij werd meteen gesommeerd om op de grond te gaan liggen. Uiteindelijk bleek het om een lange schroevendraaier te gaan die hij kort voordien gevonden had.
Maar...verder zeer rustig.
Zaterdagavond en -nacht. Terrein Lokerse Feesten uitverkocht. Terrein Fonnefeesten een tijdlang afgesloten omwille van saturatie n.a.v. optreden Bart Peeters.
Ondanks massale opkomst zeer rustige nacht. Rond 05.00u wel twee opstootjes tussen enkele dronken personen t.h.v. een café op de Markt. Bovendien werd rond dat tijdstip in de Poststraat een persoon beroofd van zijn portefeuille door vijf daders.
Facebook Twitter
Bron: Axiradio