Lokeren
31.01.2016
alt=

Wereldduo uit Japan komt naar Lokeren

zondag 31 januari 2016 om 08:02 door Rony

Het Parktheaterfestival van Lokeren is dit jaar aan de 20ste editie toe en de organisatoren zijn er dan ook trots op dat zij, na lang en geduldig onderhandelen, het duo Witty Look uit Japan konden strikken

Witty Look gebruikt de éénwieler in een acrobatische, opwindende en komische show. Daika is wereldkampioen op de éénwieler en de charmante Cheeky is een acrobatische clown en een meesteres in lichaamstaal. Wereldklasse ! Op het Fukuyama-Bara festival in Japan wonnen ze goud, alhoewel het slechts de tiende keer was dat ze optraden als Witty Look. Daarna rijgen ze de overwinningen aan elkaar, niet alleen in Japan, maar ook in andere landen. Zij waren tevens potentiële kandidaten voor Cirque du Soleil.
Het 20ste Parktheaterfestival wordt theater en circus met artiesten van wereldniveau.
Het voorlopige lijstje van internationale artiesten die eveneens reeds onder contract liggen zijn het Duo Izimagic uit Italië/Frankrijk met een unieke illusieshow, de Ier Shiva Grings die elke situatie ombuigt tot iets uniek, Mr. Dyvinetz uit Chili met het evenwicht speelt in een originele show vol emoties met de aartsmoeilijke Cyr Wheel en Circus Unartiq uit Duitsland dat de wereld op zijn kop zet met een beklijvende mix van partneracrobatie, jongleren op grote hoogte en een adembenemende trapeze.
Afspraak op zondag 29 mei.
Facebook Twitter
Bron: Axiradio