Lokeren
08.11.2013
alt=

Politiezone Lokeren

vrijdag 8 november 2013 om 22:59 door Michel

Feiten van de afgelopen dagen op een rij

07/11

-In de Haarsnijderslaan troffen we een voertuig aan met gewiste nummerplaat. Er werd een klem geplaatst op het voertuig in afwachting dat alles duidelijk is inzake inschrijving en verzekering.

-In de Hekelaarslaan werd in een bedrijf ondermeer een hoeveelheid koper gestolen. In de Rozenstraat werd de toegangspoort van een bedrijf opengebroken. Hierna werd een bestelwagen en koper ontvreemd.

-Eveneens inbraak in een woning in de Oosteindestraat. De dader brak een raam open en ontvreemdde juwelen.

06.11

-Inbraak in een woning in de Pieter De Smetstraat. Achteraan de woning werd een raam opengeduwd nadat de dader een gaatje in het raamkozijn had geboord. Er werden juwelen en geld gestolen.

-Melding van overlast t.h.v. een speelterrein in de Nachtegaallaan. De overlast bestond uit het maken van lawaai + achterlaten vuil. We troffen zes personen aan: 5 jonge twintigers + 1 minderjarige. Drie van hen hadden een beperkte hoeveelheid cannabis op zak. Deze werd in beslag genomen.

-Tijdens de nacht werd een dronken 50-jarige Lokeraar bestuurlijk aangehouden.
- vaststellingen inbraak in woning op de Spoele. De dader boorde gaatjes in een raam waardoor hij uiteindelijk het raam kon openen. Ondermeer een laptop werd gestolen.

04 -11

- inbraak in een voertuig dat geparkeerd stond in de Eekstraat. Er werd werkmateriaal ontvreemd. Ook in de Beekstraat werd een auto opengebroken. Opmerkelijk is dat er voor heel wat waarde visgerief werd gestolen.

-De voorbije nacht werden tijdens de roadblock twee geseinde personen uit Antwerpen aangetroffen, ondermeer voor betekening van een rijverbod.
Facebook Twitter
Bron: Axiradio