Lokeren
27.03.2012
meer foto's ...
alt=

Nieuwe Colruyt winkel officieel geopend

dinsdag 27 maart 2012 om 19:53 door Rony

Vanavond werd de nieuwe winkel langs de Gentse Steenweg in Lokeren officieel geopend en konden klanten al eens een kijkje nemen.

Wie passeerde langs de N70 merkte meteen op dat het veel drukker was dan anders en daar had de receptie van de nieuwe winkel veel
mee te maken.De politie zag er zelfs op toe dat het verkeer vlotjes bleef verlopen. Al was het soms zoeken naar een parkeerplaats want de parking van de winkel bleek al vlug te klein zeker wanneer honderden klanten eens wilden zien hoe de nieuwe winkel er uit zag. Ze werden trouwens verwend met gratis hapjes en drankjes. Wanneer je binnenkomt valt het meteen op : deze winkel is groter met bredere gangen en meer producten.
Zowel de verkoopdirecteur van Colruyt als de Lokerse Burgemeester gaven een korte toespraak. Filip Anthuenis zei zelfs dat de Lokerse gerante Daisy even bekend of nog bekender gaat worden als Filip Geubels.
De winkel en de parking aan het Molenbergplein waren te klein geworden zodat er uiteindelijk gekozen werd voor een nieuwe locatie, namelijk de terreinen van de vroegere spinnerij Blancquaert.
Facebook Twitter
Bron: Axiradio