Lokeren

Weetjes

maandag 21 juli 2008 om 12:58 door Redactie

Begin maar alvast met je stembanden te smeren want op zaterdag 13 september 2008 is er voor de 1e keer "Lokeren zingt" op de Markt. Allemaal nummers die je kent en gemakkelijk kan meezingen. In de namiddag is er ook nog een ander evenement, de modewandeling, dat is een grote modeshow in het Lokers centrum.


en dan nog wat feestsprokkels :


Nicole en Hugo stonden al eerder op het verlanglijstje van de Fonnefeesten en nu ze net een hit scoren met "pastorale" komen ze naar Lokeren. Afspraak op dinsdag 5 augustus om 14 u (seniorennamiddag). Oude Vismijn Lokeren - gratis toegang.

Je kan dit jaar een gratis drankbon verdienen op de Grote Kaai. Je moet er wel wat voor doen, coca-cola dranken worden dit jaar allemaal geschonken in plastic flesjes. Als je 25 lege flessen verzamelt en afgeeft aan een toog op de Lokerse Feesten dan ontvang je in ruil een gratis drankbon.

De Lokerse feesten werken met zo'n 650 vrijwilligers en de feesten vinden dit jaar al voor de 15e keer plaats op de Grote Kaai. Alle abonnementen voor de feesten zijn trouwens uitverkocht maar je kan wel nog voor alle dagen dagtickets kopen.

De gemeente Zele legt een bus in naar de feesten in Lokeren. Op vrijdag 1 augustus en zaterdag 9 augustus. Vertrek op de Markt in Zele en terugkeren kan om 1.30 u ofwel om 2.30u (vertrek aan het station in Lokeren)
Facebook Twitter
Bron: Axiradio