Lokeren

Les Hurlus te sterk

zondag 23 september 2007 om 21:35 door Redactie

Al na zes minuten kwam Moeskroen op voorsprong toen Copa onder de bal door ging bij een hoekschop. Sapina kon inkoppen. Bij Sporting was de passing te onzuiver. Maar na een half uur begon het overwicht te keren. Een schot van Vukomanvic ging nipt naast. Martin moest even later een mooie omhaal van Tambwe onschadelijk maken. Lokeren had aanspraak kunnen maken op 1-1, maar het bleef 1-0 bij de rust
Na de rust wordt Tambwe gepakt in de rechthoek, strafschop. Joao Carlos mist echter DE kans op 1-1. Een domper die Lokeren niet te boven komt, ook niet tegen tien man. En zeker niet wanneer Custovic een penalty voor de thuisploeg wel omzet, 2-0. Zo waren er een aantal belangrijke momenten in de partij die beslisten over winst of verlies. Het werd het laatste. Volgende week dan maar thuis tegen Brussels...