Lokeren

Toegang en pint duurder op Lokerse Feesten

zaterdag 7 juli 2007 om 13:18 door Redactie

De abonnementenverkoop voor de Lokerse Feesten gaat vandaag,zaterdag van start. Voor 80 euro kunnen de bezoekers tien dagen genieten van Bryan Ferry, P!nk, Arno, Clouseau, The Prodigy, en nog vele meer.

Het abonnement kost vijftien euro meer dan vorig jaar, maar daar is een goede reden voor: nog nooit stonden zulke grote namen op de affiche van de Lokerse Feesten. Komen tussen 3 en 12 augustus langs op de Grote Kaai: onder anderen Hooverphonic, Arno, Kosheen, Kelis, Snoop Dogg, The Prodigy, Bryan Ferry, P!nk en - uit eigen land - Clouseau en Natalia.

Niet alleen het abonnement wordt wat duurder, ook de prijs van een pint.

'We lieten de voorbije jaren verschillende prijsstijgingen aan ons voorbijgaan, maar dit jaar kunnen we gewoon niet anders dan te verhogen naar twee euro', verontschuldigt voorzitter Jan Cools zich. 'Trouwens, op Werchter is die prijs al jaren gangbaar.'

Programmator Peter Daeninck stelt nu al dat het concert van Bryan Ferry 'een van de hoogtepunten' zal worden. Hij noemt de zanger van de Britse band Roxy Music 'een van de grootste stijliconen van de jongste jaren in de muziekwereld'.
Facebook Twitter
Bron: Axiradio