Lokeren

Parkeerverbod in spoorwergberm te Lokeren

vrijdag 19 januari 2007 om 12:59 door Redactie

In het straatje aan de achterkant van het station zal er binnenkort een parkeerverbod gelden langs de kant van de spoorwegberm. Aan de andere kant van het straatje gold er al langere tijd een parkeerverbod.

Het parkeerverbod zal de verkeersveiligheid van voetgangers en fietsers verhogen. Je mag niet vergeten dat het er op bepaalde uren heel druk is en dat er ook fietsstallingen zijn aan de achterkant van het station", aldus schepen van mobiliteit en verkeer August Mels.

Bovendien stonden die wagens daar altijd in overtreding. We hebben daaromtrent jaren een gedoogbeleid gevoerd omdat er onvoldoende plaats was, maar dat argument gaat nu niet meer op. Het verlies aan parkeermogelijkheden wordt ruimschoots goedgemaakt door de uitbreiding van het aantal parkeerplaatsen aan de voorkant van het station. Daar hebben we onlangs een nieuwe parking voor een honderdtal wagens voorzien op het vroegere oefenterrein van de brandweer."

Het parkeerverbod wordt dus binnenkort strikt gecontroleerd, want het heeft ook als doel de veiligheid van iedereen te garanderen.
Facebook Twitter
Bron: Axiradio