Lokeren

Waasland

donderdag 4 januari 2007 om 15:21 door Redactie

Zele:Bij een inbraak in het stationsgebouw van Zele hebben de daders grote schade aangebracht. Ze sloegen een toegangsdeur uit en haalden alles overhoop. De omvang van de buit is onbekend. Een personeelslid van de NMBS stelde de inbraak op zondag vast, maar de feiten raakten pas nu bekend.

In Lokeren zag een bewoner uit de Nachtegaallaan hoe twee inbrekers de berging in zijn tuin binnendrongen. De daders verdwenen zonder buit. Inbraken in woningen in Veldeken en de Hoogstraat mislukten dan weer. Op een industrieterrein in de Oeverstraat braken dieven de oplegger van een vrachtwagen open om computermateriaal te stelen.

Tijdens de afwezigheid van de bewoners forceerden inbrekers een raam in de Pontweg. Ze gingen lopen met juwelen.

De politie van Sint-Niklaas werd opgeroepen voor een bedrijfsinbraak in de Passtraat. Een veiligheidsbeambte uit de buurt had maandagavond laat een paar mannen zien lopen op het dak van de firma. Bij de zoekactie werd een deel van de buit teruggevonden, maar van de daders zelf ontbrak elk spoor.

Ook het rusthuis in de Zandstraat in Sint-Pauwels kreeg dieven over de vloer. Inbrekers viseerden vier woningen in de Puchelstraat in Vrasene maar raakten nergens binnen. Vandalen beschadigden de sportvelden in de Houtvoortstraat in Sint-Gillis-Waas. (dhs)
Facebook Twitter
Bron: Axiradio