Lokeren

Politiezone Lokeren

donderdag 19 oktober 2006 om 14:20 door Redactie

1. grote hoeveelheid drugs gevonden

Op 17.10 vond een persoon die werken aan het uitvoeren was in de buurt van het appartementencomplex in de Oudstrijderslaan een zak met vermoedelijk drugs erin. Bij verder onderzoek door de politie bleek het om meer dan 600 gr. marihuana te gaan ! Het is onbekend wie de eigenaar hiervan was. De drugs werden in beslag genomen met het oog op vernietiging.

2. moeilijkheden met dronken personen

-Op 17.10 zorgde een dronken persoon voor moeilijkheden op een trein. Het betrof een 50-jarige man uit Gent. Hij werd te Lokeren van de trein gezet. Hij overnachtte in het cellencomplex van de politie Lokeren daar hij een gevaar betekende voor anderen.

-Op 18.10 ondervond het NMBS-personeel opnieuw problemen met een dronken persoon. Deze maal betrof het een 54-jarige man uit Antwerpen. Ook hij werd opgesloten.

- Op 18.10 ontstonden er tijdens de avond moeilijkheden tussen twee dronken klanten van een herberg op het Stationsplein. Beiden, een 54-jarige uit Antwerpen (niet dezelfde persoon als bij voorgaande melding) en een 54-jarige uit Lokeren , werden opgepakt en eveneens opgesloten.

3. inbraak in woning

-Op 18.10 werd tijdens de ochtend ingebroken in een woning in de K. Boudewijnlaan. De dader brak het raam van de slaapkamer open, doorzocht de woning en ontvreemdde enkele juwelen. De benadeelde bewoonster was op dat ogenblik inkopen aan het doen op de wekelijkse markt. Het is niet de eerste maal dat we vaststellen dat een inbreker een marktbezoek aanwendt om in te breken. Dit schijnt ook een fenomeen te zijn dat zich voordoet op andere plaatsen. We wensen de bevolking hiervoor te waarschuwen.

4. inbraak in voertuigen

-Op 18.10 melding van een inbraak in een voertuig op het Keerken. Een ruit van het voertuig werd ingeslagen en ondermeer de radio ontvreemd
Facebook Twitter
Bron: Axiradio