Lokeren

Verslag 6 augustus Lokerse Politie

maandag 7 augustus 2006 om 20:04 door Redactie

Matige opkomst, rustige sfeer.
De foto's van de Lokerse Feestweek kan je bekijken op onze fotopagina (de link in de rechterbovenhoek van onze website).

1. geluid
Tussen 01.00 en 02.00u ontvingen we 3 klachten inzake lawaaihinder. 2 daarvan kwamen van bewoners uit de Marsstraat, de derde klacht kwam van een bewoner uit de Nijsstraat. Gedurende de ganse nacht gebeurden er diverse metingen. Alle betrokken actoren hielden zich aan de norm.

2. diefstal
Een bezoeker van de Lokerse Feesten (Grote Kaai) ontvreemdde enkele T-shirts. Het betrof promomateriaal van een bepaalde standhouder. De eigen security kon de 21-jarige man uit Lummen staande houden. De politie stelde proces-verbaal op.

3. verstoring openbare orde
De agenten op het terrein hadden de indruk dat een 19-jarige jonge man uit Lochristi op zoek was naar moeilijkheden. Hij werd hierover enkele malen aangesproken. Omdat hij zijn gedrag niet bijstuurde werd hij bestuurlijk aangehouden.

Algemeen
Poging diefstal auto
Omstreeks 14.30u stapte een 39-jarige vrouw uit Waasmunster na het winkelen op de Kleine Dam naar haar voertuig. Zij stelde vast dat er een man achter het stuur van haar wagen zat, een tweede man doorzocht de koffer. Deze twee mannen vluchtten weg bij het zien van de vrouw. In de Heirbrugstraat merkte de vrouw de mannen opnieuw op, ze verwittigde de politie die het duo kon inrekenen in de Lindestraat. Het betrof een 26-jarige man uit Lochristi en een 22-jarige uit Nazareth. Beiden werden aangehouden.

Inbraken
Inbraak in een bedrijf gelegen in Stokkelaar. De daders ontvreemdden een kleine hoeveelheid geld. Tevens inbraak in een woning gelegen in de Kapellestraat. Op deze plaats werd een geldbedrag en juwelen ontvreemd.
Facebook Twitter
Bron: Axiradio