Lokeren
12.05.2022
alt=

Herstelde Lisa del Bo zaterdag in Lokeren

donderdag 12 mei 2022 om 19:28 door Rony

Nu zaterdagavond 14 mei 2022 kan je om 20u00 in de Lokerse kerk Sint-Anna Heirbrug terecht voor het tweede kennismakingsconcert van Lisa del Bo.

Ik hoop dat het nieuwe repertoire in de smaak valt en dat de mensen vooral ook weer kracht, moed, energie, liefde, steun of wat dan ook ervaren in de liedjes en verhalen die ik deel”, zegt Lisa del Bo, die na haar ziekenhuisopname van vorige week weer helemaal hersteld en met volle energie op de podia staat.
Eind april bracht Lisa het album ’Niet Alleen' uit als opvolger voor ‘Lisa Gelooft’ (2018). Met haar eerste religieus geïnspireerde album verkocht de Limburgse artieste duizenden cd’s en kwamen er meer dan 15.000 mensen kijken naar haar 50 uitverkochte kerkconcerten. Samen met producer Filip Martens en een rits topmuzikanten nam Lisa 14 nieuwe nummers op. O.a. Helmut Lotti (Lord, I Need You), Jan De Vuyst en Bart Herman zorgden voor inspirerende liedjesteksten. Op het nieuwe album zingt Lisa ook een duet met Bart en haar zoon Eli. “’Stemmen van Hoop’, het ‘Pelgrimsgebed’, ‘Een stukje Hemel’, ‘Pie Jesu’ of de albumvoorloper ‘Maak me wakker’. Tijdens dit concert zing ik alle liedjes van het nieuwe album en uiteraard ben ik na afloop benieuwd naar de reacties van het publiek.

Meer info vind je op www.lisadelbo.be
Facebook Twitter
Bron: Axiradio