Lokeren
10.12.2021
alt=

1+1-kerst- en nieuwjaarsactie

vrijdag 10 december 2021 om 17:13 door Rony

Voor de voorstellingen van de twee jonge makers, Dries en Gijsels en Jaha Koo, loopt er momenteel een 1+1-actie in het Cultuurcentrum Lokeren.

Wie 1 ticket koopt, krijgt er 1 ticket gratis bovenop. Op die manier wil het CC jong talent extra steunen in deze niet zo makkelijke tijden binnen de cultuursector.
Jonge makers verdienen een publiek. Als Cultuurcentrum zetten we graag onze schouders onder jong talent. Echter, onbekend is onbemind en dus loopt het publiek voor deze voorstellingen niet altijd meteen storm. Daarom wil het CC via een klein kerst- en nieuwjaarscadeau de Lokeraar laten kennismaken met deze unieke stemmen in de theaterwereld.

Over de voorstellingen:

Dries Gijsels – Realtime
Vrijdag 17 december

In 'Realtime' volgen we een theatermaker die een voorstelling probeert te maken over tijd. Maar het verleden ligt onbereikbaar ver achter hem en de toekomst wil maar niet beginnen. Terwijl het publiek ouder en ouder wordt, komt de première steeds dichterbij.

Jaha Koo / CAMPO – The History of Korean Western Theatre
vrijdag 14 januari 2022

In deze voorstelling zien we op een visueel verbluffende manier hoe de Europese theatercultuur de oude Koreaanse theatertraditie heeft verdrongen. Deze geschiedenis wordt op een heel ontroerende manier verweven met de relatie tussen Jaha Koo en zijn eigenzinnige oma.
De voorstelling wordt begeleid door een sprekende en zingende rijstkoker. Een modern sprookje als het ware.

Tickets & info via cultuur.lokeren.be of 09 340 50 56
Facebook Twitter
Bron: Axiradio