Lokeren
07.08.2019
meer foto's ...
alt=

Lokerse Feestweek 2019 Dag 5

woensdag 7 augustus 2019 om 02:23 door Michel

Halfweg ,voor de overlevers is het doorbijten tot zondag.

Een matige start ,Blow 3.0 zette onder een lichte regen het park in beweging .Maar dan kwam Heimatdanisch , hun hoempapa met een flinke portie peper stak het vuur aan de lont en de Fonne stond meteen in lichtelaaie. Ambiance ten top.


Blow 3.0

Twee scheurende tenorsaxen en stomende drums: meer heeft BLOW 3.0 niet nodig om een menigte aan het dansen te krijgen. Het Gentse BLOW 3.0 is het enige sax dance trio dat België rijk is. Ze begonnen – toen nog onder de noemer BLOW – als gemaskerde straatmuzikanten tijdens de Gentse Feesten en vergaarden meteen een hele schare fans. In 2013 brachten ze hun debuutalbum uit. Hun superexplosieve live performance laat het publiek steevast verbouwereerd achter.

Heimatdamisch

"Mag de zotste groep van de Fonne 2018 nogmaals?", vroeg u massaal. Wel, wie zijn wij om ons publiek tegen te spreken. Stijf uw hemd, trek uw bretellen op en strijk nogmaals uw lederhosen warm. The Heimatdamisch zijn terug met hun straffe cocktail van overbekende songs in een hoempapa versie. Ditmaal in het donker: Eins, Zwei, .... en de rest verzint u er zelf wel bij.

voor filmpje klik hier
Facebook Twitter
Bron: Axiradio