Lokeren
24.06.2016
meer foto's ...
alt=

Lokerse Feesten 2016 voorgesteld

vrijdag 24 juni 2016 om 11:58 door Rony

Dit jaar vinden ze plaats van 5 tot 14 augustus op de Grote Kaai in Lokeren.

En zoals elk jaar zijn er ook deze keer enkele nieuwigheden., Aangezien er zich vroeger industrie op de Grote Kaai bevond, was dit de inspiratie voor een volledig nieuwe inkleding van het terrein met het hoofdpodium als centraal punt. Het wordt een industrieel complex uit het begin van vorige eeuw. Verder is er het Belgian Beer Café waar je terechtkomt in een bruine kroeg(aangekleed met oude cafébanken) met zwaardere bieren .Achteraan het terrein voorziet men een chill-zone.
2nd stage is opnieuw de Red Bull Electropedia Room in de Stedelijke fuifzaal waar alle dance genres passeren en de laatste zondag 14 augustus iets anders dan gewoonlijk, namelijk de Sunday Matinee Beats en BBQ aan en in de zaal (toegang is dan gratis).
Fietsen en motoren kan je kwijt in de Sportlaan aan de Durmedijk tussen de hoofdingang en ingang van fuifzaal, in de speciale voorziene fietsenstalling en motorenparking.
Vanaf dit jaar vertrekken om 3u speciale nachtbussen die de festivalgangers via vaste trajecten terugbrengen naar Gent(Dampoort), Sint-Niklaas (station), Stekene, Beveren en Dendermonde. Voor grotere groepen zijn er speciale arrangementen waarbij ze voor een vast bedrag door een LF-bus worden opgehaald en teruggebracht van waar ook in Vlaanderen.
Er zijn nog steeds 10-dagen combitickets beschikbaar en ook losse tickets voor alle dagen.Zaterdag 6 augustus (Milk Inc, Stan Van Samang,Marco Borsato, Dirk Stoops) zijn er slechts nog een 100 tickets te koop.
Het concert van Hooverphonic op zaterdag 13 augustus is voorlopig het enige optreden dat ze geven in Vlaanderen, die dag kost in VVK slechts 15 euro of 20 euro aan de kassa. Die dag staan ook nog Maxi Jazz & The E-type Boys, Tourist Lemc op het podium en keert de legendarische discotheek Cherry Moon speciaal voor hun 25-jarig jubileum terug naar Lokeren om dat op de Main Stage te vieren.
Alle info over de Lokerse Feesten op www.lokersefeesten.be
Voor de smartphone gebruikers bestaat er eveneens een handige app.Het officieel afhaalpunt voor folders en affiches van de Lokerse Feesten is het Infopunt Toerisme Lokeren op de Markt 2.
Facebook Twitter
Bron: Axiradio