Lokeren
26.12.2013
alt=

Fortuin in locker van Waasland Shopping Center

donderdag 26 december 2013 om 00:41 door Michel

De vrouw van de vorige week opgepakte Albanese topgangster Arjan Shabani was het geld er komen verbergen.

De internationaal gezochte crimineel Arjan Shabani werd verleden week in zijn Audi A6 klemgereden in Sint-Niklaas en meteen aangehouden.
Zijn vrouw voelde blijkbaar nattigheid ,en had geld in een kluisje in het koopcenter van Sint Niklaas verborgen .Maar blijkbaar had ze de gebruiksaanwijzing niet goed gelezen ,de kastje gaan na 10 uur automatisch open ,en zo vond het personeel van het schopping center een kastje waar nog iets in stak,bij controle bleek dat om een heel pak gels te gaan . De directie bracht onmiddellijk de politie op de hoogte,en bij controle bleek het om 120.000 euro en andere valuta te gaan.De politie besloot het geld terug in de kluis te stoppen en af te wachten wie het kwam ophalen.De vrouw van de topganster kwam na een tijd het geld ophalen ,bij haar arrestatie bleek de vrouw ook nog een sleutel van een bankkluis te hebben ,ook daar werd nog 100.000 euro gevonden,goed voor een totaal van 220.000 euro.
Verder onderzoek zal nu moeten uitwijzen vanwaar het geld juist komt, maar vermoed wordt dat het hier om de opbrengsten van de internationale drugshandel van Shabani gaat
Facebook Twitter
Bron: Axiradio