Lokeren
08.08.2013
meer foto's ...
alt=

Lokerse Feestweek : Dag 6

donderdag 8 augustus 2013 om 04:09 door Michel

De weergoden hebben woensdag hun kat gestuurd,de opkomst was mager en zij die er niet waren weten niet wat ze gemist hebben !

The Devilles mochten de spits afbijten niet altijd dankbaar zeker als de vismijn zijn laatste regen aan het verdampen is.Zij brachten een hitsige mix van seventies rock en rauwe blues.The Balcony Players : op het eerste gezicht een wollen sokken gezelschap met een vleugje flower power.Mensen gelukkig maken en laten dansen is voor dit internationale gezelschap een erezaak.En ondanks een grijs wolkendek slaagden ze er ook in,de vismijn danste. Fiddler's Green gooide een bommetje op het Fonneplein,en dat ontplofte fijntjes over een dol geworden mensenzee ,want het plein was intussen volgelopen.Deze Duitse groep die je op het eerste zicht in Ierland zou plaatsen wist de vismijn een zomers einde te geven. De 6 top muziekanten bewezen hiermee dat ze echt een top live band zijn.
In de tent in t'park liet Vlaanderen zich weer van zijn mooiste kant zien met Yves Segers , Marjan Berger ,elastieken Sam Gooris en Sasha & Davy Gillis . De liefhebbers van de Vlaamse muziek bewezen voor de zesde dag op rij,dat voor dit genre er nog altijd een markt. is
Facebook Twitter
Bron: Axiradio