Lokeren
10.08.2012
meer foto's ...
alt=

vrijdag 10 augustus 2012 om 18:31 door Rony

Samen met de Golden Bis Band kwam Bart optreden op de Oude Vismijn.

Het plein was bijna volledig volgelopen en het was een mix van zowel oudere en jongere fans die zijn hits meezongen. Hij begon toepasselijk met "mooi weer vandaag" want het was een zonovergoten vrijdagnamiddag.
Ook humor ontbrak niet, zo veranderde hij zijn water in witte wijn en trakteerde het publiek later nog op een douche met zijn glas water.
Heel veel hits kwamen aan bod, van "la mamadora" tot "zeil je voor het eerst", "duizend terrassen" en zijn huidige "Kapitein". Uiteraard ging iedereen volledig uit de bol naar het einde toe wanneer hij de onvergetelijke "Marie Louise" op het publiek losliet. Als ik iemand zie die niet mee doet met zwaaien dan stop ik de muziek en roep ik die persoon vooraan op het podium, grapte hij.
Hij kon in elk geval het publiek goed entertainen en heel wat armen en de handen gingen voortdurend in de lucht. Kortom,niets dan lachende gezichten en blije mensen die zich volop amuseerden. En dat dit helemaal gratis te beleven was op de Fonnefeesten daar was iedereen heel blij mee.
Nadien kwamen nog heel wat fans aanschuiven want Bart nam de tijd om foto's en handtekeningen aan hen uit te delen.
Facebook Twitter
Bron: Axiradio