Lokeren

Sporting Lokeren... wederom gelijkspel

zondag 17 februari 2008 om 11:59 door Redactie

Sporting kon alweer beroep doen op M'Bayo en de spitsen Tambwe en Golan, die er vorige match niet bij waren wegens blessures. Lazic nog steeds in doel in plaats van de eveneens gekwetste Copa.

Lazic moest al na drie minuten Geudens van een goal houden in een eerste helft waar Mechelen het overwicht had. Na de pauze kon Lokeren meer het laken naar zich toe trekken. Toch liet Carlos zich op een fout betrappen in het penaltygebied en Vleminck strafte dit razendsnel af : 1-0. Onze jongens mochten even blij zijn dat het geen 2-0 werd. Maar net dan was er een prima aanval. En bal over de verdediging gedropt tot bij Carevic en die vond perfect Golan die binnen schoof : 1-1. Beide clubs bleven er nog voor gaan, maar de partij eindigde met een al bij al billijk gelijkspel.

Wederom een gelijkspel, en nog veel werk aan de winkel om het seizoen mooi te eindigen