Lokeren

Geen gelijkspel maar verlies

zondag 10 februari 2008 om 14:18 door Redactie

Met twee te vermijden doelpunten bracht Sporting zichzelf in moeilijkheden. Al na drie minuten mocht Brahami helemaal alleen aan de tweede paal inknallen.

Sporting had wel het meeste balbezit, maar kon te weinig kansen afdwingen, laat staan omzetten. Lokeren had wel het excuus niet te kunnen beschikken over zijn twee spitsen Tambwe en Golan en spelmaker M'Bayo, allen gekwetst teruggekeerd na hun mid-week interland, maar voor een club als Sporting zou dat geen excuus mogen zijn.

Na vijf minuten in de tweede helft mocht ook Duarte inkoppen : 0-2. Sporting ging dan verwoed op zoek naar de aansluitingstreffer. En die kwam er ook. En hoe ! Carevic met een fantastische knal in de winkelhaak. Even leek het vuur aangewakkerd. Stijn De Wilde kwam nog het dichtst bij de gelijkmaker, hij kopte voorlangs. De laatste minuten speelde Mons het handig uit. Zo gaan kostbare punten verloren...

Veel werk voor Georges voor de boeg... Of wederom, hoe een 'goede trainer' niet altijd de beste resultaten levert.