Lokeren

Rijbewijs Glenn Janssens is ingetrokken

zaterdag 2 februari 2008 om 23:47 door Redactie

Het rijbewijs van de omstreden zakenman Glenn Janssens is ingetrokken wegens vluchtmisdrijf. Hij was gisteravond met zijn auto op een huis ingereden, en had daarna de benen genomen.
Janssens was met een te hoge snelheid over een verkeersdrempel gereden, en had de controle over het stuur verloren. Hij ramde een geparkeerde auto en ging dan door de gevel van een huis.

De Bentley van Janssens kwam iets verder tot stilstand. Hij vluchtte weg, en werd later lichtgewond aangetroffen in het ziekenhuis van Lokeren.

De voorgevel van het huis in Lochristi is helemaal vernield. Een bejaard koppel, dat op het moment van het ongeluk tv zat te kijken, was in shock en moest voor verzorging naar het ziekenhuis.

Hun woning moest worden gestut is onbewoonbaar.

Janssens is voorwaardelijk vrij
Het rijbewijs van de zakenman is ingetrokken en hij wordt verdacht van vluchtmisdrijf. Dat heeft geen gevolgen voor zijn voorwaardelijke invrijheidstelling.

Glenn Janssens zat dit najaar in de cel in voorhechtenis tijdens een fraude-onderzoek van het gerecht.

Zijn signalisatiebedrijf zou met andere bedrijven onderling prijsafspraken hebben gemaakt om de prijzen voor aanbestedingen kunstmatig op te drijven. Op die manier zou de overheid te veel betaald hebben voor bewegwijzering.
Facebook Twitter
Bron: Axiradio