Lokeren
29.03.2023
alt=

#WIJZIJNmeerdanooitLOKEREN viert feest

woensdag 29 maart 2023 om 11:01 door Rony

Op zaterdag 1 april haalt het Collectief Wit-Zwart-Geel(*) samen met de sfeergroep ATCS en Sporting Lokeren-Temse de #WIJZIJNLOKEREN(**) vlag boven en roept iedere Sporting supporter op om tussen 15:00 en 18:00 mee de wederopstanding van de club te vieren op de Markt in Lokeren.

Om 18:00 trekt de feestende meute dan in corteo - in stoet - naar het Daknamstadion om de wedstrijd tegen Eendracht Aalst mee te maken en te animeren.
Op Daknam zorgt de club ervoor dat de festiviteiten worden voortgezet met een dj booth aan het 282 Café en een sfeeractie in de tribunes.
Aan de spelers om het feest helemaal compleet te maken op het terrein.
Bovendien is er na de match ook nog een pak animatie voorzien.

Deze actie wordt mee mogelijk gemaakt door de inspanningen van veel vrijwilligers, van het clubbestuur, het stadsbestuur van Lokeren en van de lokale horeca die gezamenlijk de toog uitbaat op de Markt.

Tijdens het feest zorgen dj’s Tricolores, Sandéro en Little K voor de muzikale sfeer. Tussendoor betreedt een pleiade aan Lokerse helden het podium en vertelt over vroeger, vandaag en morgen. Eindigen op de markt doet men met een samenzang onder aanvoering van de Authentics. Die trekken nadien ook de corteo op gang.
Facebook Twitter
Bron: Axiradio