Lokeren
18.11.2022
alt=

HARTverwarmend ♥ Lokeren gaat van start!

vrijdag 18 november 2022 om 18:28 door Rony

De dagen korten, de temperatuur zakt, sfeerverlichting gaat (een klein crisis-beetje) aan... Het is de tijd waar mensen hun warmte aan elkaar geven en waarop men tracht om ook de meest kwetsbare mensen een hart onder de riem te steken!

Vagevuur (gericht op jongeren in een kwetsbare maatschappelijke situatie), Alderande (ondersteuning van mensen met een beperking), Horizon (huistaakbegeleiding voor maatschappelijk kwetsbare kinderen) en De Moazoart (hulp aan en ondersteuning van maatschappelijk kwetsbare inwoners van Lokeren) bundelen deze donkere maanden hun krachten onder de vlag van Hartverwarmend Lokeren.

"Samen ondernemen we acties om geld in te zamelen om onze werkingen te versterken en zo nog beter te kunnen inspelen op de noden van de doelgroepen voor wie deze organisaties werken." aldus het collectief

Hartverwarmend Lokeren zal tijdens de Lokerse Kerstmarkt op 9/12 en 10/12 voor sfeer, muziek en plezier zorgen onder de shelter. Er zullen betaalde verzoekplaatjes gedraaid worden, er zal gezongen worden, er worden spelletjes gespeeld en er komen mensen langs die toffe en unieke items brengen voor de veiling die op 16/12 georganiseerd wordt in Jeugdhuis Vagevuur.

Wat kan jij doen als particulier of bedrijf om je steentje bij te dragen?

Drie zaken:

Kom zeker af tijdens de tweedaagse op de Kerstmarkt om samen met alle andere Lokeraars onder de gezellige shelter te genieten van de diverse activiteiten bij het nuttigen van een fris pintje.
Neem vandaag al een kijkje op www.hartverwarmendlokeren.be en lever je bijdrage voor een van vele activiteiten. bv. Vraag je plaatje aan voor 50 €, dien je muzikale top 15 in voor 25 €…. Wij zorgen voor fiscaal attest als je particulier bent vanaf 40 € of voor een factuur als je ondernemer bent.
Volg de 4 verenigingen op onze social media, want ook daar gaan we de acties bekend maken.
Meer info:
-Website
-Facebookpagina
-Event Hartverwarmend Lokeren tijdens de Kerstmarkt Lokeren 2022 - vrijdag 9 en zaterdag 10 december
-Event Veiling Hartverwarmend Lokeren - vrijdag 16 december
Facebook Twitter
Bron: Axiradio